Här hittar du de vanligaste frågorna

Var finns ni?

Vi finns i Sundsvall på verkstadsgatan 2, du är hjärtligt välkommen till oss, men vi är inte alltid på plats så ring gärna före på 070-257 21 60. Du kan hitta en karta här.

Vad kostar frakten för min order?

Frakten är gratis om du köper för mer än 1 000 kr. Annars kostar den 80 kr per kg med en minimikostnad på 20 kr.

Vilka betalningssätt accepterar ni?

Vi använder oss av Payson som är en betalningsförmedlare, där går det bland annat att betala via kort eller faktura.

Läs mer om Payson.

Hur lång är leveranstiden?

Det tar 2-3 arbetsdagar beroende på när på dagen vi får in ordern.

Vad händer efter att jag har beställt?

Vi kontrollerar och stämmer din ukulele, sen packar vi den och gör den redo för att skickas. Ukulele North använder sig av de vanligast fraktbolagen i Sverige och ditt paket skickas till närmsta utlämningsställe. Du får en avisering via post, epost eller sms när ditt paket finns att hämta.

Jag har inte fått något mail från er, varför?

Vi skickar alltid ut mail, det första kommer när du har betalat din order.
- Har du uppgett rätt mailadress?
- Har du kollat din skräppost (ibland kan de hamna där)?

Jag ångrar mitt köp, vad gör jag?

Kontakta oss omedelbart, om varan inte gått iväg kan vi stoppa ordern. Om leverans redan har skett får det hanteras som ett öppet köp (vilket innebär att du får stå för returfrakten).

Hur fungerar öppet köp hos er?

Vi har 14 dagars öppet köp, vilket innebär att du får alla pengar tillbaka för ditt köp. Däremot så får du själv bekosta returfrakten (där vi rekommenderar att du skickar den spårbar). Du skickar isåfall tillbaka varan i samma emballage som det kom (i säljbart originalskick). Du har förstås rätt att packa upp varorna och kontrollera funktion och finish (förutom strängar som är en förbrukningsvara). När vi har mottagit returen kontrollerar vi varan och om den är i samma skick som den såldes så krediterar vi på samma sätt som när ordern betalades.

Vad gör jag om något är fel eller trasigt?

Alla försändelser undersöks noga innan de lämnar vårt lager. Skulle någon vara trots detta vara trasig eller felaktig när du får ditt paket, åtar sig vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet. Det är viktigt att du så snart som möjligt efter att felet upptäckts kontaktar oss via mail. I det mailet ser vi gärna att du beskriver felet (gärna med ett foto). Ange också ditt ordernummer så kan vi hantera ditt ärende snabbare. Du kommer sedan att få ett mail med instruktioner om hur du ska skicka tillbaka varan. I det fall att emballaget är skadat ser vill vi att du tar ett foto av det också.

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket?

Ditt paket ligger vanligtvis kvar hos utlämningsstället i 14 dagar innan det skickas tillbaka till oss. För ej uthämtade paket debiterar vi en avgift om 175 kr för att täcka frakt- och hanteringskostnader. Om du ångrar ditt köp efter att det har skickats från oss måste du hämta ut paketet från postombudet och returnera det (returfrakten står du för själv).