Välkommen till Ukulele North

Om oss

Sundsvalls webmusikshop AB och Ukulele North startades av Stefan och Owe 2017. Vi känner varandra sedan många år tillbaks och har bland annat arbetat tillsammans på samma företag. Vi har sedan hållit kontakten och drömmen om en egen verksamhet har funnits där under lång tid. Vi har ett starkt musikintresse gemensamt – bland annat har vi en tid sjungit i samma kör.

Stefan har spelat ukulele under en lång tid medan Owe har spelat trumpet i sin ungdom men har nu börjat så smått med att lära sig ukulelespelandets ädla konst.

Efter mycket funderande har vi nu beslutat att göra verklighet av vår gemensamma dröm att starta ett eget företag och då föll valet på att sälja ukulele med tillbehör och då blev det genom Sundsvalls webmusikshop AB och webshopen Ukulele North. Vår ambition är att sälja produkter vi tycker har snygg design, bra kvalitet och bidrar att skapa spelglädje. Vår resa startar nu och vi hoppas du vill vara med.

Om Ukulele North

Ukulele North ägs till 100% av Sundsvalls webmusikshop AB och målet för Ukulele North är att bli norra Europas bästa plats att köpa ukulele och tillbehör. Produkterna väljs ut med omsorg där design, kvalitet och spelglädje är det som står i fokus. Självklart så vill vi också hålla ett rimligt pris. Vi levererar antingen via våra transportörer eller avhämtning vid vårt lager i Sundsvall. Vi som är ägare (Stefan och Owe) har bägge lång erfarenhet av företagande både i liten och stor skala och tänker oss att finnas kvar länge.

Företagsuppgifter:

Ukulele North
Sundsvalls webmusikshop AB
Org nr 556555-4762
Tel: 070-257 21 60
Post- och besöksadress: Verkstadsgatan 2, 856 33, Sundsvall.
Boka gärna en tid och kom och provspela.

Kontakt

Karta