Våra leverantörer

Aquila Corde Armoniche

Aquila har alltid varit en del av vårt nätverk och vi tycker att de har de bästa ukulelesträngarna i världen. Tyvärr så finns det de som säljer plagiat, men på Ukulele North är det alltid originalsträngarna. Strängarna görs i Vicenza, Italien och Aquila är väldigt stolta över sin långa historia och höga kvalitet. Vi är glada över att vara återförsäljare av Aquilasträngar.

Kala Brand Music Company

Vi har arbetat med Kala sedan de startade 2005 och har haft en fin relation. Kala har arbetat hårt och målinriktat på att göra bra instrument till ett rimligt pris. De hållit fast med att göra endast ukulele och är idag ledande i världen. De finns i Petaluma som ligger norr om San Francisco USA, men har tillverkning även på andra ställen i världen. Vi är stolt återförsäljare av Kala.

RISA Musical Instruments

RISA är en av våra leverantörer som vi har arbetat med länge. Företaget finns i Tyskland och har haft ett långvarigt intresse att bygga elektriska ukulele (och även akustiska). De kompromissar aldrig på kvalitén och har en bra syn på service. De har tillverkning i Europa. Vi är stolt återförsäljare av RISA.